Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /var/www/clients/client90/web3083/web/lap_sablon5.php on line 17
masszázs - rebeszi - sokoldal.hu

masszázs

Főodal Masszázsok Árak Kapcsolat
 Az alábbi masszázs-kezelésekkel várom vendégeimet.

 
• Közérzetjavító fizikai frissítő test masszázs
•  Thai masszázs/déli stílus/
•  Fogyasztó és cellulit elleni masszázs
•  Reflex talpmasszázs
 

Frissítő masszázs                    

A legelterjedtebb nyugati masszázsfajta. Eredeti formája masszázs és testgyakorlatok ötvözete. A masszőr simító, dörzsölő,rezegtető és gyúró mozdulatokkal frissíti fel a szervezetet. A masszázs fizikai és neurohormonális hatása elősegíti az esetleges betegségek gyógyulását. A masszázs során a vérkeringés és az emésztés javítása érdekében - a hagyományos módszer szerint - a páciensnek is el kell végeznie néhány testgyakorlatot, de enélkül is kiváló hatást lehet elérni vele. A svéd masszázs csökkenti a fájdalmat (pl. stresszes fejfájást), felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, megakadályozza a nem használt izmok sorvadását, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, de mindenek előtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását.

Ez a kezelés a legismertebb masszázsok közé tartozik, mert az egész testre kiterjed, az izmok, inak, és ízületek átmasszírozására irányul. Elõsegíti a mozgásfunkciók helyes mûködését, ellazítja a fájdalmasan feszülõ, görcsös izmokat. A svédmasszázs legelterjedtebb fogásai a gyúró, dörzsölõ, simító és rezegtetõ mozdulatok. A simító mozdulatok segítségével egyenletesen eloszlatja a masszázsolajat a testen, ezzel elõidézve a test általános ellazulását. Az ezt követõ mélysimítások mindig a szív felé irányulnak, amik serkentik a vérkeringést és bemelegednek az izmok. Majd a gyúrás a háton, a mellkas felsõ részén, a lábon és a fartájékon folytatódik. Ez ellazítja az izmokat, szétválasztja a merev izomrostokat, fokozza az izmok vérellátását. Az izmok tonizálására az ütögetés különféle formáit alkalmazok, melyek lehetnek erõsek, enyhék, lassúak és gyorsak egyaránt. A dörzsölés két ujjal történik a test speciális pontjain. A masszázs során a vendég igénye szerint krémet vagy olajat használok. A kezelés masszázságyon történik.

Hatásai

- fellazítja az izmokat
- csökkenti a hát- és gerincfájást
- fokozza az anyagcserét, ezáltal segíti a test méregtelenítését
- kedvezõen befolyásolja az emésztést
- élénkíti a vérkeringést, bõrünk visszakapja ruganyosságát
- frissít, kondicionál
- oldja a stresszt
- segít megszüntetni az alvászavarokat
- gyorsítja a sérülések utáni felépülést
- csökkenti a fejfájást, és általában a fájdalmat

Thai masszázs

Az ősi távolkeleti hagyományokon alapuló thai masszázs alapvetően eltér az europai masszázs típusoktól. A masszázs során a masszőr nem használ olajat vagy krémet. A kezelés a földön elhelyezett kényelmes matracon történik. A masször a meridián vonalakon/energia vonalakon/ dolgozik, tenyerén, ujjain kívül térdét, könyökét és talpát is használja. Az akupresszúrás pontokat masszírozva, az izmokat finoman nyújtva egyensujt teremt a test egyes részei között és a megrekedt energiákat újra müködésbe hozza. Elősegíti a testi s lelki harmóniát, jótékony hatással van a vérkeringésre, emellett kiválóan alkalmas a fájdalmak, izommerevség oldására.

Fogyasztó és cellulit elleni masszázs
Az eljárások melyeket alább részletezek külön-külön is hatékonyak a narancsbõr és a súlyfelesleg elleni kezelések területén. Ezeket ötvözve azonban egy kúra alatt valóban hatékony, átlagban két konfekció méretnek megfelelő, maradandó testsúly vesztést lehet elérni. A kezelés TARTÓS fogyást és a cellulit MARADANDÓ csökkenését, nem súlyos stádium esetében a narancsbõr teljes regenerálódását eredményezi. A kezelés lokális jellege révén szabályozható hogy mely testrészen szeretnénk intenzívebb hatást elérni.
 
Zsír"törő"masszázs:
Rendkívűl intenzív, radikális speciális masszázs fogások segítségével a zsírsejtek tartalmát a kiválasztó rendszer irányában mobilizáljuk a kényes, súlyfelesleggel rendelkező területekről. Fizikai megnyílvánulásai: csökkenő testrész méretek, a zsírsejtek térfogatának redukciója végett. Bőr rugalmasságának, feszességének fokozódása a zsírsavak ürülése miatt, a narancsbőr (cellulit) csökkenése, a fokozott vérkeringés és anyagscsere következtében.

Testtekercselés:
Fokozódik a nyirokrendszer működése,feszesedik a bőr,a zsír-szövetek anyagcseréje és a hatóanyagok felszívódása is intenzívebbé válik.

Ultrahangos kezelés:
A magas frekvenciájú rezgés mikro masszázs hatású mely a sejtek közt hőt termel elősegítve az intenzív anyagcserét. A kezelés fokozza a sejtfalak áteresztő képességét mely a zsírsejtek tartalmának csökkenését segíti elő. Fokozódik a sejtek anyagfelvevő képessége mely a felhasznált hatóanyagok intenzív hatását eredményezi. Mivel az ultrahang kezelő fejének fókusza a szövetek alatt kb. egy centiméterre van, így a hatóanyag célzottan a problémát okozó területen fejti ki hatását.
 
Reflex talpmasszázs
 
A talpmasszázst sok ösi gyógyításban használják évszázadok óta. A lábon található reflexiós pontokon alpul, amalyek az egész testtel kapcsolatban állnak. A hüvelykujjak használata segít egyensúlyban tartani testét, fokozni vérkeringését és frissíteni lábát.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


http://tarhely.sokoldal.hu/rebeszi/fajlok/sajat-honlap-ingyen--sokoldal_hu-gh.mp3


www.rebeszi.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!